Online konzultáció

Műszaki leírás

ÚJ, PRÉMIUM, KÖZEL ZÉRÓ  ENERGIAIGÉNYŰ LAKÁSOK…

Tervezési alapelvek:

A City Pearl ‘A’ épületében 341 lakást alakítottunk ki. Ahhoz, hogy ezek a lakások minél élhetőbbek és kényelmesebbek lehessenek, az alábbi tervezési alapelveket alkalmaztuk:

Minden lakásunk természetes fényben úszó tágas otthon (275 cm vagy nagyobb belmagasság), hatalmas üvegfelületekkel, kényelmes lakóterekkel. Ezek mellett ebben az ütemben is elérhetőek a különleges zöld teraszos, kertes vagy tetőkertes lakások is. Mindehhez 0-24 órás recepció, az ‘A’ épületen belül összesen három különálló lépcsőházanként két lift, tárolók, kerékpártátolók és több szintes mélygarázs is tartozik. A vételár része a prémium burkolat, az előszoba gardrób, a klíma és a redőny előkészítés valamint a teljesen bútorozott fürdőszoba is.

Ismerd meg részleteiben, milyen is egy otthon a City Pearlben. Járd be online a mintalakásunkat!

A lakások alapfelszereltsége a prémium minőségű kerámia és laminált padlóburkolatok, a MABISZ minősített biztonsági bejárati ajtó és a digitális kaputelefon rendszer is.  A rendszer segítségével nyitható az épület bejárati ajtaja, továbbá lehetőséget biztosít arra, hogy a lakásban és az ajtónál álló személy beszéljen egymással.

Az építési engedély szerinti AA energetikai minősítésnek megfelelően a teljes épület az annak megfelelő vastagságú és minőségű hőszigetelési rendszert kapja (ideértve a külső hőszigetelést és többrétegű hőszigetelt ablakokat is). Az épületben a  számára egyedi mérős támogatott fűtési rendszer biztosítja a fűtést és melegvízet. 

A részletes műszaki paraméterek leírása itt elérhető (pdf):

A műszaki leírásban és az oldalon található fotók a City Pearl mintalakásában készültek. A berendezés csak illusztráció nem része a lakás felszereltségének!
Az APD Real Estate Kft. fenntartja a jogot, hogy a műszaki leírást bármikor módosítsa, amennyiben az műszaki vagy adminisztrációs szempontból szükséges.

KAPCSOLAT

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA

1095 Budapest, Soroksári út 58.
Hétfő-Péntek 09:00 – 17:00

MINDEN JOG FENNTARTVA - CITY PEARL COPYRIGHT 2022

City Pearl
× Miben segíthetek?