Online konzultáció

Kedvezmények

NAGY lakások, NAGY kedvezmények!

Most legalább 11,5 millió Ft-tal olcsóbban vásárolhatja meg a 2+1-es lakásainkat, mindezt a piacon elérhető egyik legalacsonyabb kezdő befizetés mellett!

  • Az 5%-os árkedvezmény március végéig, vagy visszavonásig érvényes, ezután a magyar magánszemély vásárlók természetesen a rozsdaövezeti 5%-os ÁFA visszatérítést változatlanul igénybe tudják venni!
  • Az 5% árkedvezmény csak az ‘A’ épület 2+1 elrendezésű lakásaira vonatkozik!

5% adó magánszemélyeknek visszajár

A Rozsdaövezeti Bizottság döntése alapján a City Pearl projekt területe kiemelt rozsdaövezeti beruházás lett. Ez a döntés nemcsak az építkezés és az adminisztráció menetét gyorsítja meg, hanem igen fontos a vásárlóknak is. Lakóingatlanok esetében ugyanis az a magánszemély, aki magyar állampolgár és 150 m2-nél kisebb alapterületű lakást vásárol, magánszemélyként visszaigényelheti a végszerződésnél a lakás 5%-os ÁFA-ját.

A rozsdaövezetekről szóló rendelet: LINK

További információ a rozsdaövezeti ÁFA visszaigénylésének folyamatáról: LINK

Kamattámogatott lakáshitelek

A kamattámogatott lakáshitelek segítik a családokat az új otthon megteremtésében. A hitel összegétől függetlenül, a kamattámogatás fennál minden 50 m2-nél nagyobb új lakás esetében is.

Ahhoz, hogy ezt a támogatást megkapják a jelentkezők, több gyereket kell vállalniuk, valamint számos más kritériumnak is meg kell felelniük.

További információ: LINK

Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK)

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény, közismert nevén a CSOK vissza nem térítendő támogatást és kedvezményes hitellehetőséget biztosít azon családok számára, akik új otthon vásárlásban gondolkoznak.

További információ: LINK

Babaváró Kölcsön

A Babaváró kölcsön 2019.07.07. és 2022.12.31. között elérhető, maximum 10 millió HUF értékben, 20 éves futamidőre. Ez az összeg szintén fordítható új lakás vásárlására. További információért keresse az Ön által kiválasztott bankfiókot.

KAPCSOLAT

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA

1095 Budapest, Soroksári út 58.
Hétfő-Péntek 09:00 – 17:00

MINDEN JOG FENNTARTVA - CITY PEARL COPYRIGHT 2022

City Pearl
×

 

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?