Online konzultáció

A projektről

Egy új város a városban

A City Pearl

Az ideális befektetés: egy lakópark-beruházás, amely egyesíti a kényelmes élettereket, a tágas közösségi tereket Budapest egyik történelmi helyszínével! A különlegesen megtervezett zöldterületek mellett, a központi tér – a Grand Piazza – állít méltó emléket a múltnak. Ez egy új generációs ingatlanfejlesztés, hiszen ugyanitt változatos éttermek, kávézók, irodák, hotelek és minden ami szükséges megtalálható. Egy biztos befektetés és egy modern élet vár itt, ahol minden összeér!

Ismerd meg a modern élet számtalan lehetőségét

Az 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 és 4+1 elrendezésű lakások minden négyzetméterét a kényelemre terveztük. Más lakóparkokkal ellentétben a City Pearlben hatalmas közösségi terek várnak az otthonodon kívül is. Nyiss ajtót egy új, kényelmes, modern életre, ahol csodás pillanatok várnak rád és szeretteidre.

Ismerd meg a kényelmes élet új szintjét

Ha fontos számodra a természetes fény, akkor a City Pearl a tökéletes választás! A felsőbbszinteken zöldteraszos, a félemeleteken kellemes hangulatú erkélyes, míg a földszinten privát kerttel rendelkező lakások várják új tulajdonosukat.

Ismerd meg a társasági élet új központját

Többé ki sem kell lépned otthonról ahhoz, hogy minőségi, aktív időt tölthess a családoddal vagy a barátaiddal. A City Pearl központja a Grand Piazza, ahol csodás kávézók és éttermek várnak rá az otthonod közvetlen közelében! Ismerj meg új embereket, fedezz fel új világokat, próbáld ki a legváltozatosabb kikapcsolódási lehetőségeket, ráadásul mindezt a történelmi emlékmű, a régi víztorony lábánál – ezt jelenti a Piazza.

Ismerd meg a zöldterületek által nyújtott egyedi élményt

A különleges, bikákat ábrázoló szobrok által őrzött történelmi kapun belépve hatalmas parkok látványa tárul a szemed elé: gondosan megtervezett zöldterületek, privát teraszok és kertek várják az itt élőket és az ide látogatókat.

Ismerd meg az üzleti élet új centrumát

A City Pearl lesz majd az üzleti élet új központja. Eredményes, gyümölcsöző üzleti élet vár rád a modern irodákban és a minden üzleti igényt kielégítően felszerelt tárgyalókban.

Egy stabil befektetés a jövődbe, egy új életre, Budapesten, Magyarországon. Különleges kényelem és pezsgő társasági élet vár a City Pearlben, ahol minden összeér.

A még elérhető lakások listája >>>    Kérj online konzultációt >>>

KAPCSOLAT

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA

1095 Budapest, Soroksári út 58.
Hétfő-Péntek 09:00 – 17:00

MINDEN JOG FENNTARTVA - CITY PEARL COPYRIGHT 2022

City Pearl
× Miben segíthetek?