Online konzultáció

Nyári ajánlataink

FÉLÁRON adjuk a parkoló- és tárolóhelyeket minden új 2+1-es vagy nagyobb lakásvásárlás esetén!

Emellett 5%-os árkedvezménnyel és az 5%-os ÁFA visszaigénylésére feljogosító rozsdaövezeti kedvezménnyel vásárolhat nálunk az ‘A’ ütem 2+1 elrendezésű (nappali + két hálószoba) vagy nagyobb lakásai közül! 

(Amennyiben az árkedvezményt és a rozsadövezeti kedvezményt is igénybe veszi, úgy legalább 11.5 millió Ft-tal kevesebbet kell fizetnie a lenti gombon elérhető lakások listaáránál!)

RÉSZLETEK:
  • A lakásokra vonatkozó kedvezmény 5%-os árkedvezményből és 5%-os rozsdaövezeti kedvezményből áll, melynek részleteiről itt olvashat>>>
  • Az 5%-os árkedvezmény április végéig, vagy visszavonásig érvényes, ezután a magyar magánszemély vásárlók természetesen a rozsdaövezeti 5%-os ÁFA visszatérítést változatlanul igénybe tudják venni!
  • Az 5% árkedvezmény csak az ‘A’ épület 2+1 elrendezésű vagy annál nagyobb lakásaira vonatkozik!
  • Az 50%-os parkolóhely és tároló kedvezmény csak az új 2+1 vagy nagyobb lakásvásárlásoknál érvényes, a már megvásárolt lakásokhoz, vagy önállóan nem érvényesíthető!
  • A kedvezmény a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, valamint nem minősül ajánlattételnek, részletekért keresse munkatársainkat.

ÁTADÁS KEZDETE: 2024 TAVASZ

KAPCSOLAT

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA

1095 Budapest, Soroksári út 58.
Hétfő-Péntek 09:00 – 17:00

MINDEN JOG FENNTARTVA - CITY PEARL COPYRIGHT 2022

City Pearl
×

 

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?